contact rapid
Flavonoide.ro meniu mobil
contact flavonoide.ro

Plata si livrare


Informatii livrare si plata - flavonoide.ro

Livrarea produselor va fi GRATUITA oriunde in tara pentru comenzile care au o valoare de minim 400 RON (inclusiv TVA) sau in cazul in care pe pagina produsului si in cosul de cumparaturi este precizat transportul gratuit.

Pentru comenzile mai mici de 400 RON (inclusiv TVA), valoarea transportului prin curier, in Romania, va fi de 20 RON (inclusiv TVA), pentru orice localitate din tara, indiferent de kilometrii suplimentari.

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania prin curier rapid in termen de 1- 4 zile lucratoare de la confirmarea telefonica.
Livrarea comenzii dumneavoastra se face in intervalul orar 9:00 - 17:00. Daca in acest interval orar nu sunteti la adresa mentionata, va rugam sa ne indicati o adresa alternativa pentru a nu cauza intarzieri in livrare sau chiar nelivrarea comenzii.

Plata comenzilor efectuate pe site-ul nostru flavonoide.ro

Plata se va efectua la receptia coletului, ramburs.
Daca doriti plata in avans va rugam frumos sa comunicati acest aspect in momentul in care veti fi contactat telefonic pentru confirmarea datelor comenzii.
Conform legislatiei romanesti factura ce insoteste produsele tine loc de contract de vanzare-cumparare, iar semnarea documentelor insotitoare (factura, awb curier) confirma acceptarea produselor de catre dumneavoastra .

Receptia produselor la primirea coletului. 

In cazul in care aveti o sesizare in privinta coletului la primire (deteriorat, umezit exterior), va rugam sa refuzati coletul si sa ne anuntati telefonic la numarul afisat mai sus.
Daca doriti sa faceti o sesizare, dupa deschiderea coletului in privinta produselor, va rugam frumos sa ne contactati la numarul de telefon afisat mai sus sau completand formularul de contact.

Va vom raspunde cu placere la toate intrebarile in cel mai scurt timp posibil.
Promo
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile flavonoide.ro

Adresa E-mail:


Vita Crystal
Plata si livrare
Politica de confidentialitate
Termeni si conditii
Anpc

Vita Crystal este un lider in productia de flavonoide in Europa.
Copyright @ flavonoide.ro 2023 - Preturile contin TVA - Pret Depozit.